Evde lezzetli karışık tost nasıl yapılır?

Müthiş bir ilgiyle pek çok diyeti başlamadan bitirmiş tostumuzu bilmeyen yoktur. Peki , bir tostun bu kadar kısa sürede meşhur olmasının nedeni nedir? Malzemeler mi, ekmeği mi? Hiç değil. Tost makinesi mi? Hayır, hiçbiri. Bir tostu daha lezzetli yapabilmek için ihtiyacınız olan şey, sevgi. Belki biraz da tuz.

Tostlarımızı bildiğiniz klasik francala ekmeklerimize yapıyoruz. Özenle seçilmiş ekmeğimizi kestikten sonra sucukları direkt ekmeğimizin üzerine yerleştirip, yüksek derecede ısıtılmış tost makinesinde, sucukları pişirdikten sonra kaşarlarımızı diziyoruz. Buraya kadar olan her şeyi, herkes biliyor. Biz sizlere “5 kilogramlık Atom Tost” yapmayı öğretmeyeceğiz.

Biz sizi çok daha yeni bir deneyimle tanıştıracağız.

Her şey çok basit. Daha da yakınlaşıyoruz.

Yorum bırakın